Enquesta MY World. L’enquesta global de les Nacions Unides per un món millor

MY World (www.mimundo2015.org) és una enquesta global dirigida als ciutadans per conèixer les seves prioritats per crear un món millor. Els resultats es compartiran amb els líders mundials per elaborar una nova agenda global de desenvolupament.

1,5 milions de persones de 194 països ja han votat al MY World la primera fase del qual va arrencar en 2013. Ara l’ objectiu és incrementar la participació de la comunitat universitària en aquesta iniciativa, amb la finalitat de generar un diàleg sobre la nova agenda de desenvolupament per als propers 15 anys. La qual està sent debatuda pels líders mundials en les Nacions Unides, i que ha d’acordar-se a final de l’any 2015.

Aquest projecte ofereix a la universitat la possibilitat de sumar-se a una iniciativa mundial promoguda per Nacions Unides, i de comptar amb un identificador i una URL personalitzats que permeten monitorar i analitzar els vots generats per la pròpia universitat. A més, MY World contribueix a l’enriquiment personal de cadascun dels participants, i a un major coneixement dels debats clau a nivell internacional.

Per tot això, des de la Facultat ens agradaria comptar amb el vostre suport alhora de contestar l’enquesta i de fer-ne difusió a les xarxes socials i entre els alumnes, companys i amics.

Aquesta entrada ha esta publicada en No t'ho perdis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari